Eximia

Eximia

Eximia er et seriøst alternativ til plastisk kirurgi, forskjellen er at behandlingene foregår helt uten inngrep! Med Eximia behandles; legger, lår, rumpe, mage, rygg, armer, bryst og ansikt. Egne oljer laget for systemet tilfører næring til huden og en spesi- alutviklet ultralydgelé hjelper til i behandling av lokale fettansamlinger på for eksempel utside lår og hofter. En behandling med Eximia avsluttes med en spesialutviklet krem som hjelper til med å fremme best mulig resultat.

Ansiktsløft uten kniv

Ansiktsløft med Eximia maskin. Behandlingen varer i 30 minutter og resultatet skal syns i 1-3 uker. Det er en kombinasjon av lymfedrenasje og bindevevsmassasje. Vakuummassasjen skyver lymfevæsken ut via lymfesystemet, slik at avfallsstoffer og overflødig fett dreneres raskere, i stedet for å hope seg opp i kroppen.

Rumpe, lår og legger

Eximia vakuumsystem skal stramme opp, behandler cellulitter, øke elastisitet og sirkulasjon. Eximia viser seg også å være effektiv mot lymfeødem, bindevevssmerter og sirkulasjonsproblemer. Dessverre har de fleste av oss en nok så stillesittende hverdag, og konsekvensen kan være at væske, fett og slaggstoffer unnslipper lymfesystemets filtrering. Sirkulasjonen går saktere og avfallsstoffer kan hope seg opp. Dette gir ikke bare cellulitter, men kan bidra til et svakere immunforsvar og diffuse plager.

Mage og rygg

I tillegg til å stimulere lymfesystemet kombineres behandlingen med dyp bindevevsmassasje som gir økt blodgjennomstrømming i vene- og arteriesystemet slik at utveksling av næring-, gasser og avfallsstoffer optimaliseres. Et konstant vakuumsug, etterfulgt av trykk, fører huden opp mellom 2 små mobile valser. Dette hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet, fjerner overflødig protein og fett, samt drenerer væske. Fettet dreneres mot lymfeknutene og skilles deretter ut gjennom urin og svette.

Armer og bryst

Med eximia kan vi stramme opp hud rundt bryst og armer. Allerede etter første behandling kan man se at omkretsen har blitt mindre og huden både ser og føles glattere og strammere.

Vedlikehold

En kur på 10 behandlinger over 3 til 4 uker gir optimalt resultat. Deretter anbefales en behandling hver 3-4 uke som oppfølging for å holde resultatet lengst mulig.

Er det noen bivirkninger og eller spesielle hensyn som bør tas?

Det er viktig å innta 1-2 glass vann direkte etter behandling og deretter 2-3 l vann de påfølgende 2 døgn. EXIMIA-behandling frigjør avfallstoffer og svekker meget kortvarig immunforsvaret for deretter å styrke det.
Trening samme dag vil forsterke denne effekten ytterligere og kan rett og slett gi en form for «forgiftning» i kroppen. Det ideelle er EXIMIA og trening annenhver dag.

Innta nok væske

Ved å innta nok væske vil avfallstoffene raskere skilles ut. Enkelte kan oppleve å få svakt influensaliknende symptomer som hodepine, verking i ledd, frossen og kvalm noen timer etter de første behandlingene. Dette avhenger av hvor mye avfallstoffer som frigis og er å anse som et positivt tegn på at noe skjer. Plagene minsker med noe økt vanninntak.
Personer med ekstremt nedsatt immunforsvar ( kreft, feber, akutt betennelse) skal ikke behandles.