TR1

Er du vår nye kollega?

Er du en person som ser etter en spennende utfordring? Er du glad i trening, sunn mat og å møte nye mennesker. Liker du å jobbe med unike tjenester og ta del i et spennende konsept med stort potensiale? Da bør du bli en del av oss i TR1. Vi søker etter fremoverlente og erfarne selgere som vil være med å bygge opp vår kundemasse. Vi utlyser nå 2 salgsstillinger i Drammensregionen.

Om TR1

TR1 er ledende aktør på Vibrasjonstrening og Eximia behandling. Vi har et moderne og koselig treningsstudio sentralt plassert ved E18 på Kjellstad i Lier. Vi er opptatt av at medlemmer skal ha gode opplevelser hos oss, og få en god utvikling til et sunnere liv.

Arbeidsoppgaver

  • Salgsansvar i din egen region
  • Selge og markedsføre vårt konsept og produkter
  • Booke og gjennomføre kundemøter med bedrifter
  • Oppfølgingsmøter med bedriftskunder i din portefølje

Vi ønsker at du

  • Er selvstendig og strukturert
  • Er god til å kommunisere og skape tillit
  • Motiveres av resultater
  • Er positiv og engasjerende

Lønn

Resultatbasert lønn med mulighet for høy og attraktiv inntjening.

Kan dette være noe for deg? Kontakt Aud Inger Kristiansen, daglig leder, tlf. 48 35 34 51 for mer info.

TR1 holder til i fine lokaler på Kjellstad i Lier.

Vi tilbyr alt fra effektiv vibrasjonstrening, helkroppstrening ved hjelp av elektriske impulser, ståsolarium, og fysioterapi. Her kan kroppen ristes, knas og pleies – alt for bedre helse og økt velvære. Vi åpnet i mars 2011 på Kjellstad rett ovenfor plantasjen. Fra å være et treningsstudio med vibrasjonsplater er det hele nå vokst til et senter for trening, kropp, helse og velvære.

Fremtidens trening!

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette av nok tid til trening. Men hvorfor trene i timevis når du på 30 minutter kan få opptil 20-30% mer muskelstyrke enn ved vanlig trening. I tillegg er muskler og ledd mindre utsatt for slitasje enn ved ordinær trening. Det er nok med en øvelse pr. kroppsdel. Du avslutter økten med uttøying og massasje på Fitvibe.

Les mer om våre treningstilbud